DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE YAĞMUR KALYONCU’YU AĞIRLADIK

Çekmeköy Kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerimiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Demirören Medya Entegre Projeler Direktörü ve güzellik ve moda yazarı Yağmur Kalyoncu’yu ağırladı.

ETİKETLER : yağmur kalyoncu , 8 mart etkinlikleri , t-mba , liderlik akademisi , lise eğitimi
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Çekmeköy Kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerimizin ağırladığı Yağmur Kalyoncu, insanlığa can veren kadınların öneminin tek bir güne sığrılamayacağına değindi. Kalyoncu kadınların başarılı bir geleceğin anahtarı olduğunu vurguladı. Kadın hayatının ve kadın istihdamının önemine yönelik her zaman farkındalık yapılması gerektiğini dile getirdi.

Kadınların önemine ilişkin pek çok konuya değinen Kalyoncu bu özel günü  omuz omuza güçlü kadınlarla dolu yarınlar dilekleri ile kutladı.