DÜNYACA ÜNLÜ YAZAR SARAH PHILLIPS DOĞA KOLEJİ’NDE!

Doğa Okulu İngilizce eğitimi programı kapsamında gerçekleştirilen “Meet the Author” –“Yazarla Tanışma” etkinlikleri başlığı altında 8 Aralık Pazartesi günü anaokulu ve ilkokul öğrencilerimiz dünyaca ünlü yazar Sarah Phillips ile tanıştılar.

ETİKETLER : Sara Phillips , Meet the Author , İngilizce eğitimi , ingiliz yazarlar , oxford street , yabancı dil eğitimi

Çamlıca Doğa Okulu öğrencileri, kendilerine “yaşayarak öğrenme” fırsatlarının maksimum seviyede sunulduğu özel tasarımlarla şekillendirilmiş öğrenme ortamlarında yurt dışında karşılaşabilecekleri durum ve deneyimler ile ilgili iletişim kurma becerilerini geliştirme yönünde çalışmalar yaparken dünyaca ünlü bir misafirleri vardı.

İngilizce eğitimi yurt dışına hazırlık programı ile paralel Oxford Street öğrenme ortamlarında öğrencilerimiz Sarah Phillips’e ulaşım, konaklama, beslenme ve sağlık gibi konularda yönlendirmeler yaptılar. Onunla İngilizce dilinde diyaloglar kurdular.

Yazar ile İngilizce dersi yapabilme fırsatı bulan öğrencilerimiz, bir saatlik hikaye anlatım atölye çalışması boyunca Sarah Phillips’e sorular da yönelterek aktif katılım sağladılar. Öğrencilerimiz bir kez daha yabancı dil alanındaki yeterlilikleri ile konuğumuzu etkilediler. Öğrencilerimizle bu etkinlik için duyduğumuz heyecanı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyor, Sarah Phillips’e çok teşekkür ediyoruz.