DÜNYANIN İLK TEMALI KONSEPT KAFESİNDEN ACIBADEM BİLİM KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİNİN ÖZEL KAHVELERİNE BÜYÜK BEĞENİ...

Amerika’nın en önemli dizilerinden birinin konseptini alarak dünyanın ilk konsept kafesi olan ve müşteriler tarafından yoğun ilgi gören Walter’s Coffee Roastery, t-MBA Öğrencilerinin girişimcilik ruhlarını kahve ile tatlandırdı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , acıbadem bilim , deniz koşan , kafe , kahve , Walter’s Coffee Roastery

t-MBA derslerinin önemli öğretilerinden olan girişimcilik ruhu ile Walter’s Coffee Roastery gibi kahve üstadı bir markaya kendi hazırladıkları kahveleri t-MBA logolu bardaklarla sundular. Çeşitli aromaların içerdiği kahvelerden en çok DOGA MAGIC isimli kahveyi beğenen Walter’s Coffee Roastery Kurucusu Deniz KOŞAN, t-MBA öğrencilerine girişimcilik teklifinde bulundu.

Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi t-MBA Öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlikte t-MBA öğrencilerinin hazırladığı röportaj ve kahve sürprizleri ile Kurucu Deniz KOŞAN, yapılan çalışmaların profesyonelliğine hayran kaldığını dile getirdi. Tüm organizasyon süresince elinden Doga Magic kahvesini bırakmayan KOŞAN, öğrencileri bu deneyimleri için kutladı.