ELT PARENTS; ÇOCUĞUMUN İNGİLİZCE EĞİTİMİNDE BEN DE VARIM!

Anaokulu ve ilkokul öğrencileri velileri çocuklarının İngilizce eğitimi sürecini tanımak ve bu aşamalara dahil olabilmek adına ev ortamlarında fark yaratacak aktivite önerilerinin paylaşıldığı ELT PARENTS seminerlerinde, alanında uzman eğitmenler ile akademik platformda buluştu.

ETİKETLER : elt Parents , seminer , ingilizce eğitimi , ortaokul ELT , vel semineri

Ailenin eğitim süreci içerisindeki rolünün ne kadar büyük olduğunun bilincinde olan Doğa Koleji, ELT PARENTS organizasyonu ile ebeveynlere evde İngilizce eğitimini destekleyici bilgiler vermeyi ve onların aktif olarak bu sürece nasıl dâhil olabilecekleri konusunda destekliyor. Eğitimde veli-öğrenci-öğretmen işbirliğinin vurgulandığı ve öğrenme-öğretme etkinliklerinin veli açısından değerlendirilerek bir araya getirildiği ELT PARENTS seminerlerinde alanında uzman eğitmenleri kampüslerimizde ağırladık. 10 Şubat'ta başlayan seminerlerin sonuncusu 3 Mart 2018 Cumartesi tarihinde Gaziantep kampüsünde gerçekleşecek.

Online başvuru için tıklayınız...

Gaziantep Kampüsünde gerçekleştirilecek olan ELT PArent Semineri için başvurular kapanmıştır. İlginize teşekkür ederiz.

Çocuğumun İngilizce Eğitiminde Ben de Varım!

ELT PARENTS organizasyonumuzun temel amacı velilerimizi dil edinimi konusunda bilinçlendirmek, anne-babaların öğrencilerimizin eğitim sürecine doğru yöntemlerle dahil olmasını sağlamak, onların birey yetiştirme konusunda yönlendirilmiş adımlar doğrultusunda sorumluluk almasını sağlamak ve "çocuğumun eğitimin de ben de varım" motivasyonuyla biz eğitmenlere destek olmaları konusunda onlara eğitim sistemimizde rol vermektir. Bu eğitim boyunca velilerimize çocuklarıyla evde yapabilecekleri İngilizce çalışmalar konusunda interaktif çalışmalar ve örnek uygulamalar gösterilmektedir.