Haber ve Etkinlikler

EMRE ALAMAN ÖĞRENCİLERİMİZLE

Teknoloji sektörünün devlerinden HP markasının Orta ve Doğu Avrupa Kanal Başkanı Emre Alaman öğrencilerimizle bir araya geldi.

ETİKETLER : t-MBA eğitim modeli , girişimcilik semineri , emre alaman , gökhan alpözü , inovasyon semineri
t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz iş dünyasının rol modelleriyle bir araya gelerek; merak eden, araştıran ve bilginin kaynağına ulaşan bir nesil olarak yetişiyor. t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile öğrencilerimiz iş dünyasının ilham veren iş insanları ile bir araya geliyor. Acarkent Kampüsümüzde gerçekleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Semineri'nin konuğu olan teknoloji sektörünün devlerinden HP markasının Orta ve Doğu Avrupa Kanal Başkanı Emre Alaman, eğitim hayatı, kariyer yolculuğu ve mesleki tecrübelerini aktardığı seminerimizde öğrencilerimize ışık tutacak değerli paylaşımlarda bulundu.



Bugünkü başarısında etkisi olan önemli detayları öğrencilerimize aktaran Alaman, girişimcilikteki deneyimlerini paylaşarak öğrencilere iş dünyasının kapılarını araladı. Genç girişimcilerin karşılaştığı zorluklarla başa çıkma stratejilerini ve başarı hikayelerini anlatarak, katılımcılara motivasyon kaynağı oldu. Öğrenciler, seminer boyunca girişimcilik konusundaki temel prensipleri öğrenmenin yanı sıra, kendi fikirlerini nasıl şekillendirebileceklerini, iş planı hazırlama süreçlerini yılların tecrübesiyle teknoloji sektörüne yön veren başarılı iş insanından dinlediler. İnteraktif etkinlik, gençlerin sorularına cevap verme ve onlarla etkileşime geçme fırsatı sağladı.

Programa katılan Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Sayın Gökhan Alpözü’nün plaket takdimi ile keyifle geçen seminer son buldu. Değerli katılımı için sayın Emre Alaman’a teşekkür ediyoruz. 



DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL