ETİ CEO'SU DR. HAKAN POLATOĞLU t-MBA SEMİNERİ İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

t-MBA Eğitim Modelinin vazgeçilmez modüllerinden birisi olan t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında ETİ CEO’su Dr. Hakan Polatoğlu, Cevizlibağ kampüsünde öğrencilerimizle bir araya geldi.

ETİKETLER : t-mba , girişimcilk , inovasyon , , lise eğitimi , lise eğitim sistemi , t-mba eğitim modeli , mesleki gözlem , meslek eğitimi

t-MBA Eğitim Modeli, öğrencilerimizi başarıları ile ilham verebilecek iş dünyasının duayenleri ile bir araya getirerek geleceğe hazırlıyor. t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon seminerleri kapsamında Cevizlibağ kampüsünde gerçekleşen seminerde öğrencilerimiz ETİ CEO’su Dr. Hakan Polatoğlu’nu kampüslerinde ağırladılar. Sayın Polatoğlu konuşmasında öğrencilere iyi bir eğitimin öneminden ve kendi hayatına etkilerinden bahsetti. Dr. Hakan Polatoğlu yeni projelerinden  bahsederek öğrencilerimizin merak ettiği sorulara cevap verdi. Sayın Polatoğlu ETİ’nin hikayesini, başarısının püf noktalarını ve gelecek planlarını öğrencilerimizle paylaştı. Fikri olan öğrencilerimize içten tavsiyelerde bulundu.

Cevizlibağ Kampüs Müdürü Kaan Sezgin  ve Öğrenci Meclislerinin çiçek ve plaket takdiminden sonra bu verimli program son buldu.