FARKLI MESLEK GRUPLARININ BAŞARILI İSİMLERİNDEN “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ”NE ÖZEL PANEL!

Çekmeköy kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel organize ettikleri panel kapsamında CNN TÜRK haber spikeri Duygu Kaya, Av. Bilgin Ünsaç, Av. Ecem Azak ve Bale Eğitmeni Şebnem Yörükoğlu’nu kampüslerinde ağırladı.

ETİKETLER : dünya kadınlar günü , 8 mart , kadın hakları , kadın hakları paneli , başarılı kadınlar , t-mba , liderlik akademisi , lise eğitimi , çekmeköy doğa

Farklı meslek gruplarından başarılı isimler meslek hayatlarında karşılaştıkları sorunları ve bu sorunlarla baş etme yollarını anlatarak toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekti. Konuklarımız kadın ve erkeğin yan yana mücadele vermesinin doğru olduğu görüşünü savunarak tüm meslek gruplarında kadın çalışanların sayısının artması görüşünü destekledi. Verdikleri mesajlarla öğrencilerimizde farkındalık yaratan konuklarımız farklı bakış açıları ile toplumda kadına verilen değerin artmasının altını bir kez daha çizdi.

Keyifli söyleşi sonrası program öğrencilerimizden Ayda Kaya’nın çello dinletisi ve Yaz Başarlan’ın bale gösterisi ile devam etti. Liderlik akademisi öğrencileriniz hazırlamış olduğu organizasyon şiir dinletisi ve tiyatro gösteri ile devam etti.  Okulumuzun kadın öğretmenlerinin sahneye daveti ve liderlik akademisi öğrencilerinin hazırlamış olduğu Dünya Kadınlar Günü temalı hediyelerin takdimi ile program son buldu.

Değerli paylaşımları ile farkındalık yaratan konuklarımıza teşekkür ediyoruz.