FATOŞ KARAHASAN, ACARKENT DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

t-MBA ders konularının içeriğiyle paralel olarak derslere katılan Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Fatoş Karahasan Doğa Okulu Acarkent Kampüsü’nde t-MBA öğrencileriyle bir araya geldi.

ETİKETLER : fatoş karahasan , t-mba , internet , gelişim , bilgi üniversitesi , reklamcılık

Acarkent Doğa Okulu t-MBA öğrencileriyle buluşan Fatoş Karahasan internetin gelişim sürecinden bahsetti. Geleceklerinde kendilerini bekleyen olası senaryoları paylaştı ve t-MBA öğrencilerine kişisel gelişimleri için önerilerde bulundu. Dijital çağda doğan neslin problemlerini dile getirerek internetin hayatlarına girdiği andan bu yana olan süreçteki gelişimlerini anlatarak öğrencilerin günlük hayatta karşılaştıkları sorunları farketmelerini sağladı.

Öğretim Üyesi Fatoş Karahasan, liseyi Maine Township High School West, Des Plaines III.’de, üniversiteyi ise Hacettepe Üniversitesi'nde tamamladı. Manchester University'de doktora çalışması yaptı. Karahasan, Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü'nde öğretim üyesidir. Bütünleşik Pazarlama İletişimi, Dijital Pazarlama, İletişim Becerileri, Reklamda Güncel Konular derslerini vermektedir. Aynı zamanda cnnturk.com, Tempo ve Capital dergilerinde köşe yazarlığı da yapmaktadır.