FİKİRLERİYLE AYDINLANAN LİSE ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ATA'SINA BAĞLILIĞINI BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ!

Lise Öğrenci Meclisleri, Büyük Önder ve Başöğretmen Atatürk’e minnetini ve saygısını aramızdan ayrılışının 79. yılında gerçekleştirdiği etkinlikler ile gösterdi.

ETİKETLER : 10 kasım , lise öğrenci meclisleri , 10 kasım törenleri , doğa liseleri , atatürk , lise eğitimi , okul meclisi

Lise Öğrenci Meclis Başkanları, yüzyıla damgasını vuran Büyük Önder Atatürk’e özlemini hazırladıkları konuşmalar ile anlatarak bu anlamlı günde tüm kampüslerimizde duygu seli yaşattı. Meclis öğrencileri hazırladıkları Atatürk temalı, rozetleri, kitap ayraçlarını, karanfilleri ve anahtarlıkları öğrenci ve velilerine dağıttı. Yine Atatürk temalı hazırladıkları panolar ve görsel çalışmalar ile bu anlamlı gününde farkındalık yarattılar. Bayrampaşa Kampüsü Onursal Meclis Başkanı Can Abdullahoğlu'nun yazdığı ve yönettiği kısa film yine öğrenci ve velilerimiz tarafından beğeni ile izlendi. "Doğa Nesli" Başöğretmenimiz'e bağlılığını şükran, saygı ve özlemle anarak, açtığın yolda yürüyoruz mesajını verdi.