Arama Sonuçları

14 ŞUBAT 2019 | Doğa'dan Haberler
"DOĞA İÇİN BİR CAN" PROJESİ 4 YAŞINDA
Doğa Koleji Özlüce Kampüsü öğrencileri, Bursa Orman Müdürlüğü iş birliğiyle “Doğa İçin Bir Can” projesinin 4.sünü hayata geçiriyorlar.
03 NİSAN 2018 | Doğa'dan Haberler
"DOĞA İÇİN PEDAL ÇEVİR" PROJESİ 4 YAŞINDA
Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü Rehberlik Birimi ve Ortaokul Meclisi, Bursa genelinde dev projelere imza atıyor.
11 KASIM 2017 | Doğa'dan Haberler
FİKİRLERİYLE AYDINLANAN LİSE ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ATA'SINA BAĞLILIĞINI BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ!
Lise Öğrenci Meclisleri, Büyük Önder ve Başöğretmen Atatürk’e minnetini ve saygısını aramızdan ayrılışının 79. yılında gerçekleştirdiği etkinlikler ...
25 EKİM 2017 | Doğa'dan Haberler
İSTANBUL ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANLARI VİZYON TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ!
İstanbul Meclis Başkanları ilk vizyon toplantılarını gerçekleştirmek için Doğa Koleji Akademik Direktörü Salih Akbay ile bir araya geldi.
19 ARALIK 2016 | Doğa'dan Haberler
İLKOKUL ÖĞRENCİ MECLİSLERİMİZ DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA
Doğa Okulları İlkokul Öğrenci Meclisleri, dönem değerlendirme toplantısında yöneticilerimizle bir araya geldi.
13 MAYIS 2016 | Doğa'dan Haberler
ÖZLÜCE KAMPÜSÜ ORTAOKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ OTİZM İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER!
Doğa Okulları Özlüce Kampüsü Rehberlik Birimi ve Ortaokul Meclisi Bursa genelinde dev bir projeye imza attılar.
27 NİSAN 2015 | Doğa'dan Haberler
DOĞA İÇİN PEDAL ÇEVİR!
Özlüce Doğa Okulu Rehberlik Birimi ve Ortaokul Meclisi Bursa genelinde dev bir projeye imza atıyor.
21 KASIM 2014 | Doğa'dan Haberler
TOPKAPI DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ LÖSEV PROJESİ KAPSAMINDA NİRAN ÜNSAL'I AĞIRLADILAR
Topkapı Doğa Okulu Ortaokul Meclisi Lösev’e Umut Olalım sosyal sorumluluk çalışması kapsamında Niran Ünsal’ı ağırladılar.