FİKİRLERİYLE AYDINLANAN t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ATA'SINI BÜYÜK ÖZLEM İLE ANDI

Lise Öğrenci Meclisleri, Büyük Önder ve Başöğretmen Atatürk’e minnetini ve saygısını aramızdan ayrılışının 80. yılında gerçekleştirdiği etkinlikler ile gösterdi.

ETİKETLER : t-mba , 10 Kasım , Atatürk , öğrenci meclisi

Lise Öğrenci Meclis Başkanları, yüzyıla damgasını vuran Büyük Önder Atatürk’e özlemini hazırladıkları konuşmalar ile anlatarak bu anlamlı günde tüm kampüslerimizde duygu seli yaşattı.

Meclis öğrencileri hazırladıkları Atatürk temalı, rozetleri, kitap ayraçlarını, karanfilleri ve anahtarlıkları öğrenci ve velilerine dağıttı. Atatürk temalı hazırladıkları görsel çalışmaları okul lobilerinde sergiledi. Törene katılım sağlayan veli ve öğrenciler duygu ve düşüncelerini öğrenci meclislerinin hazırladığı anı defterine yazarak Başöğretmenimiz'e bağlılığını şükran, saygı ve özlemle gösterdi.

Öğrenci Meclisleri farklı kampüslerden öğrencilerin katılımı ile çektikleri "Doğalılar Söz Veriyor" videosu ile bilimin ışığında çok çalışacaklarına Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olacakları söz verdi.