FİNLANDİYA t-MBA ZİRVESİNİN İKİNCİ GÜNÜNDE FİNLİ ÖĞRENCİLERE t-MBA DIGITAL SUNUMU

Finlandiya t-MBA Zirvesi eğitici ve eğlenceli etkinliklerle devam ediyor.

ETİKETLER : finlandiya , t-mba , zirve , fin , pisa , t-mba digital , Ersan Mert Albayrak , Emir Tortopoğlu

t-MBA Zirvesinin ikinci günü Finlandiya t-MBA Digital mentor öğrencisi ve Kartal Doğa Okulu Öğrenci Meclisi Onursal Başkanı Emir Tortopoğlu'nun yaptığı t-MBA Digital sunumu ile başladı. Sunumda t-MBA ve t-MBA Digital'ın faydaları paylaşıldı. Hemen ardından ev sahibi öğrenciler, BN (Business Norssi) öğrencileri İstanbul'da t-MBA Zirve Haftası'nda iken hazırlanan bir t-MBA International videosu izlediler. Sunum oturumu Güneşli Doğa Okulu Uluslararası İlişkiler Başkanı Ersan Mert Albayrak'ın Finli öğrencilerle hazırladığı bir oyunla sona erdi. Atölye çalışmasından sonra öğretmenlerle birlikte tüm öğrencilerimiz, Finlandiya'nın %70'nin nasıl olduğunu görmek ve bu bölgede ormancılığın önemini öğrenmek üzere şehrin muhteşem kırsalına ve ormana gittiler. Ormancılık Uzmanı Jukka Vuorinen orman ve atmosfer arasındaki bağları araştıran çalışmalar hakkında bilgi verdi ve grup ormanda iki saatlik güzel bir gezi gerçekleştirdi.

t-MBA Zirvesi yarın çok daha heyecanlı ve eğitimsel başka çalışmalarla devam edecek.