FLORYA DOĞA’DA ALP KIRŞAN’LI DERSLER

Doğa Okulu interdisipliner yapısına uygun şekilde düzenlediği etkinliklerle öğrencilerine farklı branşlarda akademik deneyimler sunuyor.

ETİKETLER : Ünlüler ile Kimya Deneyleri , alp kırşan , özge ışık , yapay volkan yanardağı , sabun köpeği , deney , t-mba

Alp Kırşan’dan Kimya Deneyi

Kimya zümresinin her yıl gerçekleşen geleneksel “Ünlüler ile Kimya Deneyleri” etkinliğinin konuğu sempatik ve güler yüzlü sunucu Alp Kırşan oldu. Ekranlardaki eğlenceli hali ile tanıdığımız Alp Kırşan yine o neşeli hali ile kimya laboratuvarında kimya öğretmenimiz Özge Işık rehberliğinde ilk olarak Yapay Volkan Yanardağı deneyini, sonrasında ise Sabun Köpüğü deneyini gerçekleştirdi.

Alp Kırşan’dan t-MBA Semineri

Kimya deneyinden sonra Alp Kırşan, meslek algısı oluşturmak için düzenlenen t-MBA seminerine katıldı ve öğrencilere hayatından kesitler vererek eğlenceli ve keyifli bir konuşma gerçekleştirdi. Doğa Koleji'ne özgü t-MBA'i ilk duyduğunda çok etkilendiğini, bu eğitim modeli ile yetiştikleri için Doğa öğrencilerinin çok şanslı olduğunu vurguladı. Kırşan, t-MBA seminerine katıldığı için mutlu olduğunu ekleyerek öğrencilerle son ayların trendi selfie fotoğraf çekerek okuldan ayrıldı.