GAZETECİ FATİH PORTAKAL ACIBADEM BİLİM OKULU’NUN KONUĞU OLDU

FOX TV Ana Haber Spikeri Başarılı Gazeteci Fatih PORTAKAL, Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi t-MBA Öğrencileri ile seminerde buluştu.

ETİKETLER : fatih portakal , t-mba , öğrenci meclisi , seminer , konuk , acıbadem bilim okulu , gazeteci

Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi öğrencilerinin düzenlediği t-MBA seminerleri kapsamında “Başarı Hikayeleri” konulu bir seminer gerçekleştirildi. Fatih PORTAKAL’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde t-MBA öğrencilerinin yoğun ilgisi vardı. t-MBA Öğrencilerinin düzenlediği seminerde kampüs röportajı ve Gazeteci Fatih Portakal hakkında kısa bir film gösterimi yapıldı. t-MBA öğrencilerinin hazırladığı görüntüleri izlerken duygu dolu anlar yaşandı. Kariyerde başarının bir tesadüf olmadığını belirten Fatih PORTAKAL, çok çalışarak başarının geleceğini öğrencilere anlattı. Habercilik anlamında etik düşünceden ve yeni nesilden beklentilerinden bahseden usta gazeteci, t-MBA öğrencilerinin aldıkları kapsamlı uluslar arası eğitimin katkılarına değindi. Acıbadem Bilim Okulu Öğrencileri sordukları sorular ile kendi geleceklerine ışık tutacak bilgiler edindiler.

Seminer sonunda başarılı Gazeteci Fatih PORTAKAL’a teşekkür plaketi ve çiçeği takdim edildi. Öğrencilerle birlikte bol bol fotoğraf çektiren Fatih PORTAKAL, Acıbadem Bilim Okulu Öğrencilerinin kendisine gösterdiği sevgi ve ilgiden dolayı duyduğunu dile getirerek başarılı organizasyondan dolayı t-MBA öğrencilerini tebrik etti.