GENEL MÜDÜR ALİ RIZA LÜLE: “EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BAŞARILARIMIZ”

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Giresun ve Ordu Doğa Koleji kampüslerinde “maske, mesafe, hijyen” kurallarını gözeterek tüm branşlardan zümre başkanlarıyla bir araya geldi. Genel Müdür Ali Rıza Lüle, “Öğrencilerimizin başarıları ve akademik kadromuz en büyük gücümüzdür” dedi.

ETİKETLER : eğitim zümresi , ali rıza lüle , giresun doğa , ordu doğa

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, eğitimde bütünlük ilkesiyle, hem uzaktan hem yüz yüze eğitimde başarı oranını yukarı taşıyarak faaliyetlerini sürdürüyor.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Doğa Koleji Giresun ve Ordu Kampüslerinde tüm branşlardan zümre başkanlarıyla bir araya geldi. Genel Müdür Ali Rıza Lüle, Medya ve Kurumsal İletişim Direktörü Turgay Türker, Lisanslı Okullar Direktörü Serkan Karabulut, Lisanslı Okullar Bölge Koordinatörü Kerem Özdemir ve t-MBA Liderlik Akademisi Bölüm Başkanı Betül Erok Şengel’in katılımıyla, “maske, mesafe, hijyen” kurallarına dikkat edilerek gerçekleşen toplantıda; eğitim içerikleri, sınav başarıları ve uzaktan eğitimle ilgili zümre başkanlarının görüşleri alındı.

“DOĞA” TEMELLİ EĞİTİM ANLAYIŞI

Genel Müdür Ali Rıza Lüle,Eğitim vizyonumuzu başarı odaklı oluşturuyoruz. “Doğa” temelli eğitim anlayışımızı Türkiye genelindeki tüm kampüslerimizde eksiksiz uyguluyor, zümre başkanlarımızın destekleriyle tüm okullarımızda aynı başarı oranını yakalıyoruz. Bölüm başkanlarımızdan okul müdürlerimize, idari personelimize kadar Doğa ailesinin her bir ferdinin bu başarıda katkısı çok büyük dedi.

VELİ, ÖĞRENCİ VE OKUL İŞ BİRLİĞİYLE KESİNTİSİZ EĞİTİM

Uzaktan eğitim içeriklerini daima güncellediklerini anlatan Genel Müdür Ali Rıza Lüle, “Tüm kampüslerimizde yüz yüze ders planlamalarımızı pandemi önlemlerini gözeterek yapıyoruz. Uzaktan eğitim platformumuz e-doğa sistemimizde uzaktan eğitim faaliyetlerimizi veli, öğrenci ve okul iş birliğiyle kesintisiz sürdürüyoruz. Zümre başkanlarımızın ve bölüm başkanlarımızın destekleriyle, öğretmenlerimizle iletişim ağımızı güçlü tutuyoruz. Türkiye’nin her bir köşesindeki öğrenci ve öğretmenimize eşit yakınlıktayız” diye ifade etti.