GÖRKEM YELTAN İLE DOĞA’DA YARATICI YAZARLIK

Ünlü Çocuk Edebiyatı Yazarı Görkem Yeltan, Doğa Okulları Beykoz Kampüsü'nün konuğu oldu.

ETİKETLER : görkem yeltan , yaratıcı yazarlık dersi , türkçe edebiyat eğitimi , beykoz doğa , yazar günleri , çocuk edebiyatı

Kampüslerinde her yıl onlarca ünlü yazarı konuk eden Doğa Okulları, bu seneye de hızlı başladı. Ünlü Çocuk Edebiyatı Yazarı Görkem Yeltan, 29 Eylül Perşembe günü Beykoz Kampüsü'nün konuğu oldu.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olan Usta Kalem, yazarlığının yanı sıra sayısız dizi ve sinemada başarıyla rol aldı. Çocuk Edebiyatı alanında on beş tane birbirinden değerli eser vermiş olan yazar, Beykoz Doğa Okulunda tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Etkinlikler, usta yazarın ortaokul öğrencilerine Ekoloji Dersliğinde Yaratıcı Yazarlık uygulaması yapmasıyla başladı. Derslikte öğrenciler, yaratıcı yazarlık hakkında özgün çalışmalar yaptı.

Yaratıcı yazarlık çalışmasının ardından Doğa Okulları Beykoz Kampüsü konferans salonunda ortaokul öğrencileri, öğretmenler ve idarecilerle keyifli bir söyleşi yapıldı. Söyleşide yazar; edebî tecrübelerini, sinema ve tiyatro oyunculuğu tecrübelerini dinleyicilerle paylaştı.

Son derece keyifli geçen soru-cevap bölümünden sonra çocuklar kitaplarını Görkem Yeltan’a imzalattılar. Yazarın kitaplarını imzalaması ve fotoğraf çekiminin ardından keyifli ve öğretici etkinlik sona erdi.