GÜNEŞLİ DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİ DEFNE SARISOY İLE BULUŞTU

NTV, TRT, Flash TV gibi farklı yayın kuruluşlarında görev yapmış olan tecrübeli muhabir ve sunucu Defne SARISOY, Güneşli Doğa Okulu’nda t-MBA öğrencilerinin konuğu oldu.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , güneşli doğa koleji , defne sarısoy

Organizasyonu t-MBA öğrencileri tarafından düzenlenen seminerde Sarısoy, öğrencilerin zorlu sorularını yanıtladı. Kariyer tecrübelerini paylaşan konuğumuzdan tecrübelerini dinleyen öğrenciler kendi kariyer gelişimleri ile ilgili Defne Sarısoy’un görüşlerini aldılar.

Kariyer ajandam konulu çalışma ile mesleki gözlem yaparak sevdikleri meslekler hakkında fikir sahibi olan t-MBA öğrencileri okullarına konuk olarak çağırdıkları Sarısoy’dan deneyimlerini dinlediler. Seminer sonunda teşekkür plaketi takdim edilen Defne Sarısoy, t-MBA öğrencilerine başarı dileklerinde bulundu.