HABITAT, KARTAL DOĞA ANADOLU LİSESİ t-MBA ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER VERDİ

Kartal Doğa Anadolu Lisesi'nde t-MBA öğrencilerine yönelik ‘’Bütçemi Yönetebiliyorum’’ konulu seminer düzenlendi.

ETİKETLER : habitat , kartal doğa , seminer , t-mba , para ve finans , müslüm yüksel , sertifika , bütçemi yönetebiliyorum

t-MBA dersleri kapsamında Ekonomi Giriş ve Para Finans dersleri ile ekonominin nabzını tutan t-MBA öğrencileri bu semineri titizlikle organize ettiler. Gençleri finans konularında bilinçlendirme adına çok önemli gönüllü çalışmalar yapan sivil toplum örgütü HABITAT Yönetişim ve Kalkınma Derneği’nden gelen Eğitmen Müslüm YÜKSEL, güncel ekonomi konularını içeren bir seminer verdi. t-MBA öğrencilerinin, hayallerini sorarak, hayal ve hedefin farklarını belirtti. Kendi bütçelerini yönetirken hangi konulara dikkat etmeleri gerektiği konusunda onlara bilgi verdi. Konferansın ardından t-MBA öğrencileri ile bir bütçe workshop’u yaptı. Hem eğlenen hem de bütçelemeyi drama eşliğinde uygulayan öğrenciler, her iki etkinlik sonunda birer sertifika aldılar. Habitat Eğitmeni Müslüm YÜKSEL, t-MBA öğrencilerinin artık geleceğe çok hazır gençler olduklarını dile getirdi. Yüksel, finans konularında Kartal Doğa Anadolu Lisesi t-MBA öğrencileri tarafından yöneltilen uzman sorular karşısında hayranlığını dile getirdi.