HALKALI 2 KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİ SAİT GÜRSOY’U AĞIRLADI

Bilgi Üniversitesi Eğitim Danışmanı ve Sabah Gazetesi Eğitim Yazarı Sait Gürsoy, akademik başarının önemi ve öğrencilerin üniversite sınavı yolunda ışık tutması amacı ile Halka 2 Kampüsü t-MBA öğrencilerinin konuğu oldu.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , halkalı 2 kampüsü , seminer , sait gürsoy

Sait Gürsoy, t-MBA Öğrencilerinin düzenlediği başarılı bir organizasyon ile ağırlanırken, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Yapılan söyleşide Türkiye’deki eğitim sistemi, YGS ve LYS sınav sistemi ve sınavda sıralamayla ilgili önemli bilgiler verdi. Geleceğin meslekleri, lisans eğitiminden nasıl maksimum verimin sağlanabileceğini anlatan Gürsoy, t-MBA öğrencilerinin sorularını yanıtladı. Konferansta Gürsoy, başarı odaklı ve öğrencileri geleceğe emin adımlarla hazırlayan bir eğitim modelinin üniversiteye hazırlık yolunda kendilerine çok önemli bir avantaj sağlayacağını söyledi. Organizasyon sonrasında Halkalı 2 Kampüsü t-MBA Öğrencileri, seminer konuğu olan Sait Gürsoy'a teşekkür plaketi takdim etti.