HARVARD BUSINESS REVIEW GENEL YAYIN YÖNETMENİ SERDAR TURAN, DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU

t-MBA Öğretmenleri Türkiye’nin en başarılı dergi yayın yönetmeni Serdar Turan ile bir araya geldi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , seminer , harvard business review , serdar turan

Her başarılı yönetici adayının arkasında olan, yönetici vasıflarının t-MBA ile kazandırmaya çalışan t-MBA Öğretmenleri Türkiye’nin en başarılı dergi yayın yönetmeni Serdar Turan ile bir araya gelerek inovatif bilişim dünyasında öğrenciler için hazırlanacak formasyonlar üzerine konuştular.

Eğitim sektörü ve bilişim konularının önemli bir ağ parçası olduğunu ve öğrencinin gelişimi için çok önemli yapı taşlarını koyan eğitimciler olarak, gelecek öğreti planları üzerine konuşma yapan Turan, t-MBA Öğretmenleri ile görüşlerini paylaştı. t-MBA'in dünyada gençler için çok etkin olduğunu söyleyen Turan, t-MBA'in öğrenciyi üst yönetim grubu anlayışı veren bir eğitim olduğunu belirtti. Harvard Business Review Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan, etkinlik süresince dünyanın takip ettiği bir eğitim modelinin gelecek adımları ile ilgili tavsiyelerde bulunarak t-MBA Öğretmenlerinin görüşlerini aldı.