HER KAMPÜSTE BİR MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KONFERANSI; 14. d’MUN HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

18-20 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek 14. d’MUN Konferansı için hazırlıklar devam ediyor.

ETİKETLER : d'MUN , lise , konferans , junior , diplomat , dmun konferansı , lise ingilizce eğitimi , münazara

Model United Nations (Model Birleşmiş Milletler), dünyanın pek çok ülkesinde öğretim programlarının bir parçası olarak benimsendi. d'MUN, genç zihinlerde dünya meseleleriyle ilgili farkındalık yaratma ve uluslararası ilişkiler konusunda ortak akıl yürütme kazanımları hedeflenerek gerçekleştirilen en önemli eğitim öğretim faaliyetlerinden birisi... Doğa Okullarında  İngilizce eğitiminin en önemli bileşenlerinden birisi olan Model Birleşmiş Milletler Konferans simülasyonları tüm kampüslerimizde düzenleniyor, her bir öğrencimiz bu heyecanı deneyimleme şansı buluyor. Simülasyonlarla öğrencilerimiz 14. d'MUN'a hazırlanıyorlar.

Doğa Okulları olarak, eğitim programımızın bir parçası olan Birleşmiş Milletler Konferans simülasyonlarını kampüslerimizde düzenliyor, her bir öğrencimizin evrensel değerlere karşı farkındalık yaratan d’MUN Konferanslarını deneyimleyerek dünya vatandaşlığı yolunda önemli kazanımlar edinmelerini sağlıyoruz. 18-20 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek 14. d’MUN Konferansına katılacak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.