HUZUREVİNDE SOSYAL SORUMLULUK ANLAYIŞI İLE YILBAŞI EĞLENCESİ BİR ARADA

Kartal Doğa Öğrenci Meclisi Doğa Koleji'nin sosyal sorumluluk alanına ne kadar önem verdiğini bir kez daha ortaya koyarak sosyal sorumluluk başkanının ulaştığı Doğa Atalar Huzurevi’ne ziyarette bulundu.

ETİKETLER : doğa atalar huzurevi , sosyal sorumluluk , öğrenci meclisleri , t-mba , huzurevi , ziyaret

Öğrencilerimizi görünce çok sevinen büyüklerimiz onlarla birlikte çok eğlendi. Meclisimiz paylaşılan küçük hediyelerle ve en az onlar kadar tatlı lokumlarla gönüllerini alarak yılbaşından önce onları unutmadıklarını ve ne kadar sahiplendiklerini göstermiş oldular. Erken yılbaşı partisinin keyfini çıkaran büyüklerimiz Kartal Doğa Meclis Öğrencileri Ritim Grubu'nun müzik şöleni ile çocuklar gibi dans edip eğlendiler ve aslında ne kadar genç ruhlu olduklarını kanıtladılar. Öğrenciler ile fotoğraf çekildiler, yaptığımız sohbetlerle anılarını bizimle paylaştılar ve bu etkinliğin hiç bitmemesini dilediler. Gün sonunda, saatler ayrılık vaktini gösterdiğinde hayatımızı daha anlamlı hale getiren büyüklerimizle geçirdiğimiz bu tatlı günün tadı herkesin damağında kaldı.