KARTAL DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİ DÜNYA VATANDAŞI OLARAK YETİŞİYOR

Kartal Doğa Okulu t-MBA öğrencilerinin Japon Kültürü Günleri kapsamında düzenlendiği film etkinliğinde ünlü Japon yönetmen Hayao Miyazaki’nin Oscar ödüllü "Spirited Away (Ruhların Kaçışı)" anime filmi 9. ve 10. sınıf öğrencilerine, Oscar adayı ‘’Howl’s Moving Castle (Yürüyen Şato)’’ animesi ise 11. sınıflara izletildi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , Howl’s Moving Castle , yürüyen şato

İzletilen filmlerde yer alan animasyonlar daha çok kültürel ve bilgilendirici özelliği ile göze çarparken öğrencilerin Japon kültürüne olan ilgilerinin artmasını sağladı. t-MBA öğrencileri, yabancı kültürleri tanıyorlar. İş dünyası ile köprü olarak gerçekleşen etkinlikler ile öğrenciler güzel deneyimler kazanıyorlar. t-MBA ile t-MBA öğrencileri eğlenceli ve eğitici etkinliklerle dünya vatandaşı olarak yetişiyorlar.