KARTAL DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİ MİLLİ HENTBOLCULARI AĞIRLADI!

Üsküdar Belediye Spor Kulübü milli hentbol oyuncuları, Kartal Doğa Koleji'nde t-MBA öğrencilerinin konuğu oldu.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisi , Buket Yılmaz , Cumhuriye Hadcic , Halime Beykurt , Kadir Ayar , hentbol , konuk , üsküdar , belediye spor kulubu

Hentbol Baş Antrenörü Kadir Ayar ve Hentbol Bayan Milli Takımı sporcuları Buket Yılmaz, Cumhuriye Hadcic ve Halime Beykurt, Kartal Doğa Koleji’nde t-MBA öğrencilerinin düzenledikleri seminerin konuğu oldular. Hentbol hakkında bilgi veren Ayar, sporcu öğrencilerin sorularını yanıtladı. Doğa Koleji’nin spora ve sporculara verdiği önemi takdir ettiklerini belirten spor adamları, Kartal t-MBA öğrencilerinin düzenledikleri başarılı seminer için öğrencilerimizi tebrik etti.

Kartal Doğa Okulu t-MBA öğrencilerinin konuğu olan Hentbol Baş Antrenörü Kadir Ayar ve Hentbol Bayan Milli Takımı sporcuları Buket Yılmaz, Cumhuriye Hadcic ve Halime Beykurt’a teşekkür ederek “Doğa Ağaçları” hediye ettiler.