KAYSERİ DOĞA ÖĞRENCİLERİ’NDEN FİLİZ AKIN’A YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ

Türk Sineması’nın kentli, modern ve zarif yüzü, Türk Sinemasının unutulmaz ismi Sayın Filiz Akın, Türk Sinemasının 101. Yılında “Yaşam Boyu Onur Ödülü” plaketini Kayseri Doğa Öğrenci Meclisi’nden aldı.

ETİKETLER : kayseri doğa , öğrenci meclisi , t-mba , filiz akın , yaşam boyu onur ödülü , türk sineması

Filiz AkınKayseri Doğa Öğrenci Meclisi’nin organize ettiği etkinliğe katıldı. Öğrencilerin, sanatçının kendi filmlerindeki repliklerden yola çıkarak hazırladığı tiyatro gösterisini izleyen sanatçı, duygusal anlar yaşadı. Genç tiyatrocuları tek tek kutlayan Akın, kendisi için düzenlenen etkinlik dolayısıyla gözyaşlarına boğuldu. Akın, programın sonunda yaptığı konuşmada, Kayseri Doğa'da olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti. “Kayseri Doğa Okulu t-MBA Öğrenci Meclisi’ni böyle başarılı bir organizasyona imza attıkları için kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Filiz Akın, daha sonra Doğa Öğrenci Meclisi'nin sorularını yanıtladı. "Biz sizi anlatırken Türk Sinemasının kentli, modern ve zarif yüzü olarak ifade ediyoruz. Siz bize kendinizi nasıl anlatırsınız? sorusunu Akın, "İnsanın kendisini ifade etmesi çok kolay değil onun için sizler beni nasıl ifade ediyorsanız benim için geçerli olan odur. Sizler benim için öyle güzel ifadeler kullandınız ki bunları siz gençlerden duymak beni çok mutlu etti" diye yanıtladı.

Programın sonunda Kayseri Öğrencileri Akın’a kendisi için tasarlanan  resfebeyi hediye etti.