KONYA DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİNİN KONUĞU KONYA LIFE YAYINCISI RIFAT ERGAN OLDU

Konya Doğa Okulu t-MBA'in içerdiği derslere konu olan medya ve iletişim konusu ile ilgili olarak Konya Life Dergi Yayıncısı Rıfat Ergan Doğa Okulu t-MBA öğrencilerinin konuğu oldu.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , rıfat ergan , konya life , medya , iletişim

Ergan; fotoğraf çekme sanatı, dergicilik ve pazarlama uzmanlığı konusundaki tecrübelerini t-MBA öğrencileri ile paylaştı. Rıfat Ergan’a bir fotoğrafçılık ile ilgili hayallerini soran t-MBA öğrencileri meslek seçimi ile ilgili olarak bilgi aldılar. En büyük hayalinin, National Geographic dergisinin kapak fotoğrafı olan Afgan kız fotoğrafı gibi bir fotoğrafı çekmek olduğunu belirten Ergan, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Konya Life Yayıncısı Rıfat Ergan’ı dikkatle dinleyen t-MBA öğrencileri, seminer sonunda seminer konukları ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.