LİSE ÖĞRENCİ MECLİSLERİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE BİRBİRİNDEN GÜZEL KUTLAMALARA İMZA ATTI!

Her yıl 8 Mart'ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü bu yıl da tüm Doğa Okulları kampüslerinde Öğrenci Meclislerinin muhteşem organizasyonları ile kutlandı.

ETİKETLER : 8 mart dünya kadınlar günü kutlaması , t-mba , lise öğrenci meclisi , lise organizasyon , kadın sergisi

İnsan hakları temelinde kadınların ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılan bu önemli günde, gerçekleştirdikleri organizasyon ve çalışmalar ile topluma pozitif katkı sunan, kendine güvenen, sosyal ve yenilikçi liderler olarak yetişen öğrencilerimiz Türkiye’de kadınların geleceği için ilham verdi.

Öğrenci Meclisleri hazırladıkları birbirinden değerli organizasyonlar ile tüm kampüslerde kadının toplumdaki önemine vurgu yaptı. Kimi kampüslerde alanında uzaman konukların katılım sağladığı paneller düzenlendi. Kimi kampüslerde kadın öğretmen ve velilerine kendi elleriyle hazırladıkları kahvaltıları ikram etti. Resim sergileri açıldı, karanfiller dağıtıldı, resim ve sanat atölyelerinde el emeği tasarım ürünler hazırlanarak hediye edildi. Doğa Okulları Öğrenci Meclisleri, Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü büyük coşku ile kutladı.