MECLİS BAŞKAN ADAYLARI, SOSYAL FAYDA ZİRVESİ'NDE CEO'LARLA BULUŞTU

Acıbadem Kampüsü yeni dönem meclis başkanı adayları Türk Telekom’un sponsorluğunda gerçekleştirilen Sosyal Fayda Zirvesi’ne katıldı.

ETİKETLER : lise meclis başkan adayları , doğa liseleri , t-mba , öğrenci meclisleri , okul seçimleri , türk telekom , sosyal fayda zirvesi

Meclis Başkan Adayları, 2016-2017 Eğitim - Öğretim yılında yeni öğrenci meclisi seçimleri için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, Türk Telekom’un sponsorluğunda gerçekleştirilen Sosyal Fayda Zirvesi’ne katıldı. "2030 yılında nasıl bir dünyada yaşamak istiyorum?" sorusunun ele alındığı Sosyal Fayda Zirvesi’nde bu yılki tema 'Bugün bağlanalım. Yarını yaratalım' oldu. 700'den fazla ziyaretçinin katılım sağladığı Zirve’ye sosyal medya üzerinden destek veren binlerce kişi nasıl bir dünyada yaşamak istediklerini geniş kitlelerle paylaşma imkanı buldu.

Türkiye’den Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu Bölgesinden konuşmacıların olduğu konferansta Intel, Microsoft, Cisco gibi dünya lideri firmaların CEO’ları konuşmacı olarak katıldı. Konferans sonrasında UNDP İstanbul Merkezi adına konuşmacı olan Rastislav Vrbensky ile bir araya gelen meclis başkan adayları sosyal fayda hakkında konuşup görüşlerini aldı. Öğrenci Meclis Başkan Adaylarımız seçim öncesi böyle önemli bir organizasyona katılarak, meclis gündemlerine ekleyecek bir konu daha belirlemiş oldu.