MECLİS ÖĞRENCİLERİ DENEYİMLİ OYUNCU BENNU YILDIRIMLAR'I KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Doğa Okulları Bahçelievler Kampüsü Meclis Öğrencileri ünlü Tiyatro ve Dizi Oyuncusu Bennu Yıldırımlar'ı kampüslerine davet ederek keyifli söyleşi gerçekleştirdi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , bennu yıldırımlar , konuk

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olan usta oyuncu, kariyer sürecini herkesin hayatında iz bırakan Süper Baba dizindeki rolünden başlayarak öğrencilerimiz ile paylaştı. Tiyatronun hayatında önemli yeri olduğunu vurgulayan Bennu Yıdırımlar, dizi oyunculuğu ve tiyatro oyunculuğu arasındaki farkı anlattı. Öğrencilerimizin sorularını samimiyetle cevapladıktan sonra, İstanbul Şehir Tiyatrolarında W. Shakespeare’in yazdığı ve kendisinin oynadığı “12. Gece” adlı oyuna öğrencilerimizi davet etti. Keyifli söyleşi Meclis Başkanımızın çiçek takdimi ile son buldu.