MECLİS ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜ BALET VE OYUNCU TAN SAĞTÜRK’Ü AĞIRLADI!

Doğa Okulları Şişli Bomonti Bilim Kampüsü Meclis Öğrencileri, ünlü balet ve oyuncu Tan Sağtürk’ü kampüslerinde ağırladı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , tan sağtürk , bale , dizi , oyuncu , oylum talu

Ünlü sanatçı, sanat hayatına nasıl başladığını, baleye olan ilgisini ve kariyer sürecinde yaşadığı dönüm noktalarını öğrencilerimiz ile paylaştı. Türkiye’de balenin geldiği noktayı ünlü baletten dinleyen öğrencilerimiz, geçmişten günümüze ünlü sanatçının yer almış olduğu dans, dizi ve filmlerinden yola çıkarak hazırladığı video ile Tan Sağtürk’e sürpriz yaptı. Öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı, t-MBA öğretmenlerimizden Oylum Talu’nun sorularına da büyük bir keyifle cevap verdi.