MECLİS ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜ SANATÇI HALUK LEVENT’İ ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BULUŞTURDU!

Doğa Okulları Bahçelievler Kampüsü Meclis Öğrencileri, düzenlemiş oldukları organizasyonda Anadolu Rock müziğinin güçlü sesi Haluk Levent’i öğrencilerimizle buluşturdu.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , sanatçı , haluk levent , konuk , elfida , buse kılıç

Öğrencilerimizin sorularını içtenlikle yanıtlayan sanatçı, söylediği şarkılarla salona keyifli anlar yaşattı. Okulumuz öğrencilerinden Buse Kılıç, sahnede kendi şiirini okurken Haluk Levent gitarıyla ona eşlik etti. Ünlü sanatçı o esnada, öğrencimizin şiirini besteleyip seslendirerek okulumuzu ve öğrencimizi onurlandırdı. Öğrencilerimizin isteği üzerine sevilen şarkısı “Elfida”yı seslendirerek söyleşiyi tamamlayan başarılı sanatçı, alkışlarla uğurlandı.