MECLİS ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜ SANATÇI MEHMET ERDEM’i KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Doğa Okulları Beyoğlu Kampüsü Meclis Öğrencileri ünlü sanatçı Mehmet Erdem’i kampüslerine davet ederek keyifli söyleşi gerçekleştirdi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , mehmet erdem , beyoğlu kampüsü , konuk

Öğrenci Meclisinin, düzenlediği organizasyonda öğrencilerimiz ile bir araya gelen başarılı sanatçı Mehmet Erdem sanat hayatı ve kariyer süreci hakkında öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Küçük yaşta mandolin çalarak müzikle tanışan ünlü sanatçı öğrencilerimize enstrüman çalmanın öneminden bahsetti. Kariyer planı yapmanın kazanımlarını anlatırken, kendisinin lise döneminde çalışmaya başladığını, çeşitli gruplarda müzisyen ve vokalist olarak yer aldığını belirtti. Öğrencilerimizin sorularını samimiyetle cevapladıktan sonra plaket takdimi ile söyleşi son buldu.