MECLİS ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜ TİYATRO OYUNCUSU ÜMİT ERDİM'İ AĞIRLADI!

Doğa Okulları Kocaeli Kampüsü Meclis Öğrencileri ünlü Tiyatro ve Dizi Oyuncusu Ümit Erdim'i kampüslerine davet ederek keyifli söyleşi gerçekleştirdi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , ümit erdim , konuk , arzu cura , tiyatro

Meclis öğrencilerinin ünlü oyuncu için hazırlamış olduğu sürpriz video ile başlayan söyleşide, Ümit Erdim kariyer geçmişini ve deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaştı. Başarılı oyuncu rol aldığı Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena dizilerinde yaşadıklarını anlatırken öğrencilerimizin sorularına samimiyetle cevap verdi. Keyifli söyleşinin ardından ünlü oyuncu, okulumuz öğretmenlerinden doğum günü olan Arzu Cura için kesilen doğum günü pastasını kendi elleriyle öğretmenlerimize ikram etti.