MECLİS ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜ TİYATROCULARI KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Doğa Okulları Lüleburgaz Kampüsü Meclis Öğrencileri, ünlü tiyatrocular Necmi Yapıcı, Ceyhun Fersoy, Erdem Baş, Cem Aksakal, Murat Ergür, Faruk Sofuoğlu ve Ufuk Yapıcı’yı kampüslerinde ağırlayarak keyifli vakit geçirdi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , pijamalı adamlar , tiyatro , konuk

Meclis öğrencilerinin organizasyonu kapsamında “Pijamalı Adamlar” tiyatro oyunu ile büyük beğeni toplayan ünlü tiyatrocular Lüleburgaz Kampüsü’nde veli ve öğrencilerimiz ile buluştu. Günümüzde yaşanan olayları mizahi bir dille anlatırken hiciv yoluyla mesaj veren, seyirciye sahnede ayna tutan ve insanların günlük hayatta neler yaşadığını konu alan oyun, izleyenleri hem güldürdü hem düşündürdü. Keyifle izlenen tiyatro gösterimi sonrası, meclis öğrencilerimiz değerli sanatçılar ile hem röportaj yaptı hem de özçekim pozları ile bu güzel anları ölümsüzleştirdi.