MECLİS ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜ TV SUNUCUSU ECE PİRİM'İ KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Doğa Okulları Ankara Kampüsü Meclis Öğrencileri, ünlü Spiker ve TV Sunucusu Ece Pirim'i kampüslerinde ağırlayarak keyifli vakit geçirdi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , sunucu , spiker , ece pirim , konuk , seminer

Ece Pirim, sunuculuk ve TV programcılığına dair kariyer geçmişini öğrencilerimizle paylaştı. TRT, HBB, Kanal 6, ATV, Bugün TV ve Kanaltürk'de yaptığı programları ve çalışmalarını anlattı. Hayatı boyunca başarı odaklı olduğunu anlatan ünlü sunucu, kendisini geliştirmek için kişisel gelişim, yöneticilik, marka olmak, iletişim, etkili konuşma ve haber teknikleri konularında eğitim aldığını öğrencilerimiz ile paylaşarak, öğrencilerimize bu alanlarda destek olacağının sözünü verdi.