MECLİS ÖĞRENCİLERİ VELİLERİNİ KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Doğa Okulları Avcılar Bilim Kampüsü Meclis Öğrencileri, velileri için kahvaltı organizasyonu gerçekleştirerek 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında gerçekleştirecekleri projeleri anlattı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , avcılar bilim kampüsü , lise , veli , öğrenci

Avcılar Bilim Kampüsü velileri için meclis öğrencilerimiz tarafından organize edilen kahvaltı etkinliğinde öncelikle meclis öğrencilerimiz kendilerini tanıttı. Ardından Ekim ve Kasım ayında yaptıkları çalışmalardan bahsederek, planladıkları projeleri detaylı bir şekilde anlattı. Kampüslerinde aktif şekilde çalışan kulüp tanıtımları yine meclis öğrencilerimiz tarafından yapıldı. Veliler ile birebir röportajın ardından iyi dilekler ile etkinlik son buldu.