MECLİS ÖĞRENCİLERİ “CAFE SCIENTIFIQUE” PROJESİNDE FERHAT GÖÇER İLE BULUŞTU!

Meclis öğrencileri ve Fizik zümresinin ortak projesi olan “Cafe Scientifique” projesinde öğrencilerimiz, Ferhat Göçer ile bilim ve sanat üzerine keyifli sohbet etti.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , cafe scientifique , proje , ferhat göçer

Zamanı kaliteli geçirmeyi temel amaç edinen Doğa Okulları Meclis Öğrencileri kafede bilim ve sanat konuşmayı tercih etti. İlki Ferhat Göçer ile gerçekleşen cafe scientifique buluşmalarında öğrencilerimiz bir yandan kahvelerini yudumlarken, bir yandan Ferhat Göçer’e sorularını yöneltti. Sanatçı kimliğinin yanı sıra başarılı bir doktor olan Ferhat Göçer öğrencilerimiz ile gündemin önemli konularından olan 2015 Nobel Kimya Ödülünü alan Aziz Sancar’ın kanser hücreleri için yaptığı büyük çalışma üzerine konuştu. Doktorluk hayatından sanat hayatına geçiş sürecini, tıp alanında yaptığı çalışmaları öğrencilerimiz ile paylaştı. Öğrencilerimizin kariyer hedeflerini soran ünlü sanatçı, yaşadığı deneyimlerden örnekler ile yönlendirmelerde bulundu. Doğa Okullarına özgü t- MBA ile ön plana çıkan meclis yapılanmasını öğrencilerimizden dinleyen Ferhat Göçer, meclis öğrencilerinin gerçekleştirdiği projeleri dinleyerek öğrencilerimizi tebrik etti. Kanyon Break Cafe’de gerçekleşen keyifli sohbetin ardından özçekimler ile cafe scientifique buluşması sona erdi.