MECLİS ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ GELENEKSEL YENİ YIL KAHVALTISINDA BULUŞTU!

Doğa Okulları Acarkent Kampüsü Meclis Öğrencileri geleneksel yeni kahvaltısında velileri ile bir araya gelerek gerçekleşen faaliyetler ve planlanan projeler üzerine keyifli vakit geçirdi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , yeni yıl , kahvaltı , veli

Meclis öğrencilerimizin koordinesinde gerçekleşen kahvaltıda, Okul Müdürü Seza Uçar ile Müdür yardımcılarından Sefaser Güzel ve Derya Bilgiç eşliğinde tüm meclis oluşumu tek yürek olarak bir aradaydı.

Ekim ayından bugüne yapılanları, gerçekleşen faaliyetlerini ve önümüzdeki yıl neler yapmak istediklerini velilerine keyifli bir sohbet ortamında aktaran Meclis yürütme kurulu başkanları bu birliktelikten son derece mutluydu. Anne ve babaları ile böylesi bir ortamda t-MBA adına bir arada olmanın gururunu yaşayan meclis başkanları, yeni projelerde daha da kenetlenmiş şekilde çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

MECLİS ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ GELENEKSEL YENİ KAHVALTISINDA BULUŞTU!