MECLİS ÖĞRENCİLERİNDEN TÜRKMENLERE YARDIM ELİ UZANDI!

Doğa Okulları Kurtköy Kampüsü Meclis öğrencileri gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Hatay’da zor koşullarda yaşam mücadelesi veren Türkmenleri ziyaret ederek temel ihtiyaç yardımında bulundu.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , türkmenlere yardım , kurtköy doğa , t-mba , doğa öğrenci meclisleri

Sadece yurt içinde değil uluslararası sosyal sorumluluk projeleri ile farklılıklarını ortaya koyan meclis öğrencileri bu kez de Hatay’ın Yayladağ ilçesinde bulunan Türkmenlerin yardım sesine kulak verdi. Hava sıcaklığının eksi derecelere düştüğü bu günlerde yatakların olmadığı kamplarda yaşamak zorunda olan Türkmenlere, öğrencilerimiz tarafından battaniye, kalın giysi ve su yardımı gerçekleşti. Yardımları kendi elleri ile götüren Okul Müdürümüz Hafiz Yedikardeş, Edebiyat Öğretmenlerimizden Ali Yetgin ve Sosyal sorumluluk başkanlığı komisyonundan Ali Çorbacı öğrencimiz, orada bulunan halkın sorunlarını dinleyerek moral verdi. t- MBA eğitim programı ile Doğa Okulları, toplumu aydınlatan daha iyi bir dünya için eğitim, kültür ve çevresel gelişimleri her alanda destekleyerek sosyal sorumluluk bilinci ile beslenen bireyler yetiştirmeye devam ediyor.