MOBİL UYGULAMA GELİŞTİRME YARIŞMASI’NA DAVETLİSİNİZ

Tüm lise öğrencilerimizi Mobil Uygulama Geliştirme Yarışması’na davet ediyoruz! Hayal gücü ve yenilikçiliğin ön planda tutulduğu bu yarışmada, özgün ve ilham verici projelerinizi bekliyoruz!

ETİKETLER : applnventor , uygulama geliştirme yarışması , eğitim teknolojileri , eğitim uygulamaları , kodlama ve robotik eğitimi , lise yarışması
İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Mobil Uygulama Geliştirme Yarışması, AppInventor programı kullanılarak öğrencilerimiz tarafından belirlenen problemlere çözüm bulmaları amacı ile düzenleniyor. Lise öğrencilerimize yönelik planlanmış olsa da ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz de başvuru yaparak projelerini gönderebilir ve başvuru yapabilirler. Hayal gücü ve yenilikçiliğin ön planda tutulduğu bu yarışmada, özgün ve ilham verici projelerinizi bekliyoruz!

Projelerin ayrı kategorilerde değerlendirileceği yarışma, yalnızca İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencilerinin katılımına açıktır.

Öğrencilerimiz eğitim, eğlence ve serbest olmak üzere üç kategoride başvuru yapabilirler. Başvurular, başvuru formu doldurulduktan sonra yarışma şartnamesinde belirtilen dokümanlarla birlikte, en son 9 Mayıs 2021 tarihine kadar egitimteknolojileri@dogakoleji.k12.tr mail adresine iletilmelidir. Yarışmaya bireysel veya en fazla 3 kişilik gruplar halinde katılım sağlanabilir.
Projeler; özgünlük, yapılabilirlik, kullanım kolaylığı, hedef kitle ve etkisi gibi kriterler dikkate alınarak değerlendirileceklerdir. Sonuçlar ise 18 Mayıs 2021 tarihinde canlı yayın ile açıklanacak, tüm yarışmacılara katılım sertifikası verilecektir. Başvuru detayları ve yarışma şartnamesini incelemek için e-Doğa’yı ziyaret etmeyi unutmayın.

Başvuru formu için tıklayınız...