MUHTEŞEM YIL SONU SATRANÇ TURNUVASI

Kadıköy Doğa Okulları'nda düzenlenen ‘Doğa Okulları Satranç Turnuvasın’ da 275 minik sporcu bir araya gelerek, satranç sporuna yakışır şekilde centilmence mücadele ettiler.

ETİKETLER : satranç , spor , turnuva , yarışma , Beyhan Somalı , başarı , kadıköy doğa , beyhan somalı , pawns , bishop , knights

Sporcuların aldıkları satranç eğitimlerini hayata geçirebilmeleri için ortam hazırlamanın önemini vurgulayan Satranç Bölüm Başkanımız Beyhan Somalı’nın açılışını gerçekleştirdiği organizasyon yüksek katılım ile gerçekleşti. Kadıköy Doğa'da gerçekleşen turnuvada İstanbul'un dört bir yanından 275 minik sporcu katıldı. Ailelerin en az çocuklar kadar heyecanlı olduğunun görüldüğü turnuvada, Doğa Okulları turnuva organizasyonundaki başarısıyla yine göz doldurdu.

Kadıköy Doğa Yöneticisi Özlem Övünç' ün ödül töreni sırasında yapmış olduğu konuşmasında; Satranç derslerinin, çocukların analitik, stratejik ve pratik zekalarının gelişimine kattığı değer üzerinde durdu.

Eşlendirmelerin doğum tarihlerine göre büyük bir titizlik ile yapıldığı turnuvada, 2009 doğum tarihli olan sporcuların tümüne madalyaları ve katılım belgeleri turnuva sonunda ödül olarak takdim edildi. 2009 doğumlu olan sporcular ‘Kindergarten’, 2008 doğumlu olan sporcular ‘Pawns’, 2007 doğumlu olan sporcular 'Knights', 2006 doğumlu olan sporcuların ise ‘Bishop’ kategorisinde oynayarak turnuva bitiminde düzenlenen ödül töreni sırasında madalya ve kupalarını aldılar.

Turnuvamıza katılan ve üstün performans gösteren tüm satranç sporcularını tebrik ederiz.

BİRİNCİLER

8. CEM ECE
9. YUSUF EFE AYDIN
10.MUHAMMET OSMAN OCAKLI

*Erken kayıt avantajları ve özel okul başvuruları devam ederken Türkiye’nin en büyük k12 eğitim kurumu olan Doğa Okulları yeni eğitim-öğretim yılına hazır… Kolej kayıt sürecinde Doğa'yı tercih edecek olan veliler; erken kayıt formu ile Doğa Okulları'na ulaşabiliyor ve ayrıcalıklarla dolu bir eğitim sürecine dahil oluyorlar. Her yıl YGS, LYS ve TEOG gibi ortak sınavlarda Türkiye’nin en başarılı okulu olan Doğa, özel okul başvuruları döneminde öğrencilere sportif ve akademik başarılarına göre %100’e varan burs imkanı da sunuyor. Bu yıl uygulanmaya başlanan ve kolej kayıtlarında devlet tarafından verilen eğitim desteği de Doğa'da sizi bekliyor!