Haber ve Etkinlikler

NASIL İLETİŞİMCİ OLUNUR?

Hepsiburada Kıdemli Marka Müdürü Begüm Gönlüşen ve Kıdemli Medya ve Medya Müdürü Emir Yılgör, Çekmeköy Kampüsümüzde “Nasıl İletişimci Olunur” temalı semineri ile girişimcilik ve e ticaret dünyasında gelinen son noktayı t-MBA öğrencileri ile paylaştı.

ETİKETLER : Begüm Gönlüşen , Emir Yılgör , hepsiburada marka iletişimi , e-ticaret , t-mba
Begüm Gönlüşen ve Emir Yılgör, okul ve iş yaşamlarında devam ettikleri başarılı kariyer yolculuğunu öğrencilerimiz ile paylaşarak mesleki yaşamlarında etkisi olacak doğru bölüm tercihlerinin ve çalışma hayatına olan katkılarını anlatarak girişimciliğin önemine vurgu yaptılar. Başarılı konuklarımız, e-ticaretin günümüzde giderek daha fazla insanın tercih ettiği bir alışveriş yöntemi haline geldiğini, e-ticaretin geleneksel alışverişin sınırlarını aştığı ve insanların artık ürünleri bir tıkla bulabilmesi ile fiyatları karşılaştırma kolaylığından da bahsettiler. 

Konuklarımız girişimcilik ve e-ticaretin nasıl ve hangi noktada buluştuğunu, Hepsiburada markasının bünyesinde yer alan firmaların kontrolü, dönem dönem gerçekleşen kampanyalar ve müşteri üzerinde ki etkilerini öğrencilerimize aktardı. Dijitalin hızlı dönüşümü müşteri beklentilerini ve davranışlarını nasıl değiştirdi sorusunun cevaplarını verdiler. İş dünyasının saygın yöneticileri, t-MBA eğitim modelinin lise öğrencileri için çok önemli bir sistem olduğunu, bu sistemin öğrencilerin üniversite ve iş hayatları üzerinde olumlu etki bırakacağını ifade ettiler. 

Değerli paylaşımları için konuklarımıza teşekkür ediyoruz.







DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL