NUMBER ONE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MERT HAKAN KURTKÖY DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİNİN KONUĞU OLDU

t-MBA seminerleri kapsamında Number One Genel Yayın Yönetmeni Mert Hakan, t-MBA öğrencilerinin konuğu oldu.

ETİKETLER : number one , kurtköy doğa koleji , mert hakan , seminer , t-mba , genel yayın yönetmeni

Kariyer gelişimlerini müzik ve medya alanında yapmak isteyen öğrencilerin sorularını cevaplandıran Genel Yayın Yönetmeni Hakan, gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnundu. Düzenlenen organizasyonun başarılı bir şekilde yönetilmesinden etkilenen Number One Genel Yayın Yönetmeni Mert Hakan Kurtköy t-MBA öğrencilerini tebrik ederek onlara Cd’lerini hediye etti.

Genel Yayın Yönetmeni Hakan, seminer sonunda teşekkür plaketlerini takdim eden öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.