ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞARILI SUNUCU SİMGE FISTIKOĞLU’NU KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Doğa Okulları Florya Kampüsü Öğrenci Meclisi, Başarılı sunucu Simge Fıstıkoğlu’nu kampüslerinde ağırlayarak keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , simge fıstıkoğlu , florya kampüsü , konuk , seminer

Sempatik tavırları ve başarılı sunucu kimliği ile tanınan Simge Fıstıkoğlu, Öğrencilerimize başarılı bir gelecek için lise çağının çok önemli olduğunu hatırlatarak kariyer hedefi belirlemenin faydalarını ileride daha iyi anlayacaklarını belirtti. t-MBA Eğitim Programı'ndan çok etkilendiğini belirterek Doğa Öğrencileri'nin çok şanslı olduğunu ve sunulan her fırsatı değerlendirmeleri gerektiğini anlattı. Kariyer sürecini ve mesleki başarısını keyifli bir şekilde paylaştıktan sonra öğrencilerimizin sorularını samimiyetle yanıtladı.