ÖĞRENCİ MECLİSLERİ 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NDE FARK YARATTI!

En büyük engelin sevgisizlik olduğunu belirten Doğa Okulları Meclis Öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde hepimiz bir engelli adayıyız, birbirimizi anlarsak engelleri aşabiliriz dedi. Bu amaçla, öğrenci meclisleri kampüslerde farklı etkinliklere imza attı.

ETİKETLER : 3 aralık , dünya engelliler günü , t-mba , öğrenci meclisleri , basketbol , işaret dili

Doğa Okulları Samsun Kampüsü Meclis Öğrencileri, Medical Park Samsun Engelli Gücü Gençlik Spor Kulübü sporcularını kampüslerinde misafir etti. Engelli sporcular, öğrencilerimize kulübün çalışmaları ve hayat hikayelerini anlattı. Gençlik Spor Kulübü sporcuları ile Samsun Doğa Okulları Basketbol Takımı öğrencileri arasında bir gösteri maçı oynandı. Okul basketbol takımı öğrencileri, misafirleri gibi maçı tekerlekli sandalye ile oynadı.

Yalova Kampüsü Meclis Öğrencileri, bedensel engelli dalış rekortmeni Ufuk Koçak’ı kampüslerinde ağırladı. Farkındalık ve motivasyon hakkında seminer veren Koçak, yaşadıklarını öğrencilerimiz ile paylaştı. Alanya Kampüsü Meclis Öğrencileri ise, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için Ünlü Sanatçı Yalın'ın şarkısını işaret dili ile seslendirdi. Tüm kampüslerimizde bu anlamlı gün farklı etkinlikler ile tüm öğrencilerimize hatırlatıldı.

t-MBA ile hem akademik alanda hem de sosyal bilinci gelişmiş bireyler yetiştiren Doğa Okulları, Öğrenci Meclisleri ile fark yaratmaya devam ediyor.