ÖĞRENCİ MECLİSLERİ "DOĞA İLE ŞEHİRLER RENKLENİYOR" PROJESİNE DEVAM EDİYOR...

Doğa Okulları Öğrenci Meclisleri yine anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak şehirlerde görüntü kirliliğine sebep olan duvarları grafiti çalışmaları ile renklendirmeye devam ediyor.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , şehirler renkleniyor , grafiti , proje

Her yıl birbirinden farklı projeleri hayata geçiren Öğrenci Meclisleri “Doğa ile Şehirler Renkleniyor” projesi kapsamında da proje yönetiminin her aşamasını kendileri gerçekleştirdi. Meclis öğrencileri, ilçe belediyelerin Kültür ve Sosyal İşler müdürlükleri ile görüşerek projelerini anlattıktan sonra ilgili müdürlüklerden destek istedi. Ardından boya firmaları ile görüşerek onları da bu anlamlı projeye dahil etti. Son aşamada ise kendi çizdikleri resimleri keyifle belediyelerin uygun gördüğü duvarlara uyguladı.

Doğa Okulları’nda sosyal sorumluluk projeleri ile her alanda duyarlı birey olarak yetişen ve geleceğin proje yöneticileri olarak görülen meclis öğrencileri bu çalışma ile hem eğlendi hem de kendi eserlerini üretmenin gururunu yaşadı. Çevre duyarlılığını ön planda tutan Doğa Okulları Öğrencileri, takım çalışması, zaman yönetimi, gibi birçok alanda pratik yapmış oldu. Çalışma sırasında çevre sakinlerinden büyük destek alan meclis öğrencileri, yaptıkları çalışmanın kendilerine değer kattığını belirtti.