ÖĞRENCİ MECLİSLERİ DÜNYA EKONOMİSİNİ DAVOS’TA TARTIŞTI!

Geleceğin liderlerini yetiştiren Doğa Okulları, Öğrenci Meclislerini dünya ekonomisinin kalbi Davos’ta buluşturdu.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , lise , davos , dünya ekonomisi

Lise düzeyine indirgenmiş bir üniversite MBA modeli olarak, sadece Doğa Okulları’nda uygulanan t-MBA, Türkiye’de uluslararası akreditasyona sahip tek eğitim programı. t-MBA programı kapsamında “Geleceğin Liderleri” olarak yetişen Doğa Okulları Öğrencileri, eğitim ve iş hayatına dair deneyimler için Davos’u keşfe çıktı. Öğrenci Meclisleri, her yıl düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) merkezi olan Davos’ta dünya ekonomisini tartıştı. t- MBA ile derslerde gördükleri teorik bilgileri sahada deneyimleyerek öğrenen öğrencilerimiz, Davos Eğitim Gezisi ile finansal dersleri ekonominin kalbinde işledi. İtalya’nın Milano kentinde başlayan eğitim gezisi, İsviçre ve Almanya’nın dünya mirasları, tarihi ve kültürel yapılarının ziyaret edilmesi ile öğrencilerimiz hem dillerini geliştirdi hem de Avrupa’nın önemli merkezlerini tanıma şansı buldu.