ÖĞRENCİ MECLİSLERİ HİTABET VE DİKSİYON SEMİNERİNE KATILDI

Bursa Çekirge Kampüsü Öğrenci Meclisi, İzgören Akademi'nin düzenlediği hitabet ve diksiyon seminerine katıldı.

ETİKETLER : öğrenci meclisleri , lise , t-mba , seminer , hitabet , diksiyon , izgören akademi , veysel sami berikan

Yıl boyunca iş dünyasının üst düzey yöneticileri ile bir araya gelen meclis başkanlarımız, Veysel Sami Berikan tarafından verilen doğru hitap ve doğru diksiyon eğitimi ile sağlıklı iletişim kurmayı öğrendi. Güzel söylenmiş sözlerin insanlar üzerinde büyük etki uyandırdığını belirten Berikan, "hitabet" sanatı ile sönmüş heyecanların alevlenebileceğini, mağlup olmuş davaların zafere ulaşabileceğini söyledi. Meclis başkanlarımız üzerinde farkındalık yaratan hitabet ve diksiyon eğitimi, onların kişisel gelişimlerine katkı sağladı.