ÖĞRENCİ MECLİSLERİ KKTC 3. CUMHURBAŞKANI DR. DERVİŞ EROĞLU'NU AĞIRLADI!

Doğa Okulları Meclis Öğrencileri okullarında KKTC 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu'nu ağırladı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , Kıbrıs kampüsü , seminer , Derviş Eroğlu , cumhurbaşkanı , kktc

21 Ekim 2015 tarihinde Doğa Okulları Doğu Akdeniz Kampüsü’nde “Liderlik ve Kariyer Gelişimi” semineri veren Eroğlu, gençlerin kendilerine duydukları öz güvenden ve başarıya ulaşacaklarından emin olduğunu belirterek, öğrencilerimizle geçmiş tecrübelerini paylaştı.

3. Cumhurbaşkanı Eroğlu, yarınlar için büyük önem taşıyan gençlerin daha iyi yetişmesine katkı koyarak, deneyimleri ve görüşleri aktarmanın bir görev olduğunu ifade etti. Konuşmasında liderlik ve kariyer kavramları üzerinde duran Eroğlu, lider olmak için hem doğuştan bir takım özelliklere sahip olmak , hem de kişinin kendisini eğitmesi, yetiştirmesi ve sürekli geliştirmesi gerektiğine işaret etti. Kendi hayatı ve kariyerinden örnekler veren Eroğlu, liderin iz bırakacağını, örnek alınacağını ifade etti.

Günümüzde kariyer planlamasının eskiye oranla çok daha fazla önem kazandığını vurgulayan Eroğlu, nüfusun hızla artmasına karşın iş imkanlarının aynı oranda artmadığına dikkat çekti. Seminer sonrası Cumhurbaşkanı, öğrencilerimiz ile bire bir sohbet ederek onların sorularını samimiyetle cevapladı.