ÖĞRENCİ MECLİSLERİ SİNEMA SANATÇISI PERİHAN SAVAŞ’I DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Doğa Okulları Ankara İncek Kampüsü Öğrenci Meclisi, sinemadaki duruşu ve aile hayatındaki örnek davranışları nedeniyle Perihan Savaş’a 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “30 Yılın En Vefakar Kadın Ödülü”nü verdi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , yeşilçam , perihan savaş , 8 mart , dünya kadınlar günü , zeynep nuran sütçü , hazal kayabaş

Öğrenci Meclisleri ve Break Kafe öncülüğünde, sevenleriyle bir araya gelen ünlü sanatçıyı meclis öğrencileri Perihan Savaş fotoğrafı baskılı tişörtleri ile karşıladı. Kendisi için özel hazırlanan video ve müzikal gösterimi ardından günün anlam ve önemi üzerine Yeşilçam’ın değerli sanatçısı önemli değerlendirmelerde bulundu. Kadın erkek eşitliği için söylediği ‘’Kadın erkeğin arkasında olunca değil, her ikisi de yan yana ve kol kola olursa başarı gelecektir. Kol kola ve eşit şartlar altında olabileceğimiz güzel günler diliyorum.’’ sözleri salondan büyük alkış aldı. Ödülünü, Meclis Başkanı Zeynep Nuran Sütçü'den alan sanatçı,  Dünya Kadınlar Günü’nde öğrencilerden böyle anlamlı bir ödül aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Okul öğrencilerimizden Hazal Kayabaş kendisi için çizdiği portreyi hediye etti.